Om oss

Vi tilbyr eiendomsmeglere, utbyggere, eiendomsutviklere og eiendomsbesittere rapporter som inneholder informasjon om nærområdet til en eiendom.

Våre samarbeidspartnere

Eiendomsprofil har inngått samarbeid med store aktører som tilbyr løsninger og distribusjonskanaler innen salg og markedsføring av eiendommer. Selskapet har integrert mot de mest brukte fagsystemer eiendomsmeglere bruker og har et samarbeid med innholdsleverandører som leverer høy kvalitet på data.

FINN.NO og Eiendomsprofil har et tett samarbeid hvor blant annet innholdet i Nabolagsprofil, Hytteprofil og Næringsprofil er implementert på eiendomsannonsene på Finn og dermed vises til aktuelle kjøpere og leietakere av eiendommer.
Eiendomsprofil har integrert mot fagsystemet Webmegler for å forenkle hverdagen til meglere. Avtalekunder av Eiendomsprofil får dokumenter (PDF, digital profil og JSON fil) lastet opp helautomatisk i Webmegler for alle befaringoppdrag og oppdrag som skal markedsføres.
Eiendomsprofil har integrert mot fagsystemene Vitec Next og Meglersystemet og web-to-print systemet Fox Publish for å forenkle hverdagen til meglere. Avtalekunder av Eiendomsprofil får dokumenter (PDF, digital profil og JSON fil) lastet opp helautomatisk i Vitec Next for alle befaringoppdrag og oppdrag som skal markedsføres.
Eiendomsprofil har integrert bestilling og mottak av våre produkter i Webtop RE (web-to-print) og Stream (fagsystem).
Eiendomsprofil har integrert med systemet for produksjon av salgsoppgaver (web-to-print) til Papirfly, slik at kunder lett kan bestille og motta PDFer fra Eiendomsprofil direkte i systemet.
Nabolagsprofilen og Hytteprofilen kan bestilles gjennom markedsplassen og formidlingskanalen Infoland, som leveres av Ambita. Infoland er en kanal hvor meglere, eiendomsutviklere og andre aktører bestiller kommunal informasjon om en eiendom. På Infoland kan man også betale med kredittkort.